cake lace feathers 3d large lace mat p3944 7643 image

Mulaj dantela pene pasari 3D Cake Lace 30 x 40cm

153.49lei

Mulaj dantela pene pasari 3D Cake Lace 30 x 40cm

153.49lei

Mulaj dantela pene pasari Cake Lace, ca standard, au un efect unic „3D” cu diferite niveluri de detaliu. Este o selecție minunată de toppinguri complementare pentru a crea o gamă frumoasă de cupcakes sau poate fi folosit și ca bordura pentru torturi.

Descriere

Mulaj dantela pene pasari 3D Cake Lace 30 x 40cm

DIMENSIUNI Covor 30cm x 40cm

Fabricat din silicon 100% sigur pentru alimente.

Introducere

Mulaj dantela pene pasari 3D Cake Lace, ca standard, au un efect unic „3D” cu diferite niveluri de detaliu. Este o selecție minunată de toppinguri complementare pentru a crea o gamă frumoasă de cupcakes sau poate fi folosit și ca bordura pentru torturi.

Puteți atașa dantela tort folosind puțină apă pe pasta de zahăr sau pentru o aplicare fără efort utilizați o perie de apă cu vârf larg.

Beneficiile Mulaj dantela tort:

Mulaj dantela tort este atât de ușor de utilizat – pur și simplu urmați instrucțiunile producătorului, întinzându-se pe saltea și introducând în cuptor la 80 ° C. Coaceți timp de 12 până la 15 minute, scoateți din cuptor și răciți timp de cinci minute; dantela tort este acum gata de utilizare! De la început până la sfârșit dantela tort ar putea fi gata de utilizare în mai puțin de 30 de minute.

Frumusețea benzi dantele, odată ce a fost făcută, este că va rămâne umedă și flexibilă timp de mai multe luni pentru a vă permite să creați capodopere care pot dura o perioadă de timp.

Întrebări de la clienți:

Î: Când colorez dantele tort, mai trebuie să fac altceva?
R: Vă sfătuim să scăpați temperatura de coacere cu 5-10 grade și să introduceți Mulaj pentru un total de 20-25 de minute. Vă rugăm să rețineți că toate cuptoarele sunt diferite, deci sunt estimate timpurile și temperaturile.

Î: Cum păstrez dantele tort pregătit?
R: Vă recomandăm să plasați dantele tort în hârtie de pergament care a fost ușor praf cu făină de porumb și să o păstrați într-un recipient etanș într-un loc răcoros și uscat.

Î: Poate fi aplicat dantele tort pe crema de unt de vanilie, ganache sau cremă de bezea elvețiană?
R: Dantele tort poate fi aplicată la  ganache, bezea elvețiană si cremă de unt, cu toate acestea, nu recomandăm aplicarea dantele tort la cremă de unt, deoarece aceasta rămâne moale.

Instrucțiuni:

Pentru a face 100g de dantela tort:

1. Așezați 50ml apă răcită, fiartă, într-un mixer pentru alimente.
2. Adăugați 4 linguri (42 grame) din partea A (pulbere)
3. Se amestecă la maxim 2 minute
4. Adăugați o jumătate de linguriță (2,5 ml) din partea B (lichid)
5. Se amestecă timp de 5 până la 8 minute până când dantela tort pare netedă
6. Se toarnă un amestec de aluat pe covor și se întinde cu cuțitul aluat.
7. Dantela de tort poate fi uscată la aer (6-8 ore) sau plasată într-un cuptor preîncălzit la 70 ° C – 80 ° C (10 – 15 minute)
8. Când Dantela de tort este gata de eliberare, așezați cu fața în jos pe o hârtie rezistentă la grăsimi. Eliberați cu ajutorul cuțitului.
9. Pentru a adauga Dantela la tort, folosiți puțină apă direct pe tortul acoperit cu pastă de zahăr. Așezați dantela tort și apăsați ușor.
10. Orice amestec de Dantela de tort care a rămas poate fi păstrat la frigider timp de până la 7 zile.

O cantitate mică de lichid din partea B va rămâne; acest lucru poate fi adăugat opțional pentru a crea o dantelă mai moale.

Dantela de tort va rămâne flexibilă timp de mai multe luni, astfel încât transportul torturilor dvs. va fi o briză.

Dantela de tort poate fi colorat folosind paste de pudră sau gel pentru a obține culori pastelate. Aerograf sau spray pentru a obține culori închise.

Vă recomandăm să păstrați Dantela de tort finită într-o hârtie rezistentă la grăsimi, înfășurată îndeaproape. Apoi înveliți-o în folie și păstrați-o departe de lumini și mirosuri puternice.

Brand

Cake Lace

cake lace logo

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Mulaj dantela pene pasari 3D Cake Lace 30 x 40cm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *