Descriere
Colorant alimentar spray catifea alba 100 ml, PME
Spray colorant alimentar catifea pentru produse de cofetarie/patiserie.
Se foloseste prin pulverizare pentru a decora si colora suprafata deserturilor : torturi/minitorturi, fondant, glazura, ciocolata, martipan, etc.
Mod de utilizare : Pentru o buna fixare spray-ul velvet se pulverizeaza pe suprafata produselor foarte reci (se tin inainte in congelator). Inainte de a fi utilizat spray-ul se tine timp de 3-4 minute intr-un recipient cu apa fierbinte (35-40 grade celsius), se agita foarte bine si se pulverizeaza de la o distanta de 25-30cm un strat uniform.
Suprafata care urmeaza a fi decorata trebuie sa fie racita !
Atentie: Culoarea nu poate fi aplicata pe prajiturii extrem de congelate (-40°C). Datorită înghețului extrem, culoarea nu se lipește de tort și se desprinde. Prin urmare, este mai bine să aveți tortul ușor înghețat, sau doar foarte rece.
Daca nu este utilizat o perioada mai indelungata de timp, pentru ca are un continut ridicat de unt de cacao orificiul spray-ului se poate infunda.In acest caz indepartati capacul si desfundati cu un ac sau apa calda.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.