Descriere
Glicerina 35g, PME
Glicernia se foloseste pentru imbunatatirea colorantului in caz de uscare sau la fondant sau la pasta de flori pentru a recapata consistenta originala.
Glicerina PME este folosită în principal pentru a preveni o fixare foarte tare cu glazură regală, dar poate fi adăugată și la rețetele de prăjituri pentru a menține prajitura umedă mai mult timp.
– Glicerina ajută, de asemenea, la prevenirea cristalizării zahărului la fabricarea bomboanelor.
– Pentru a preveni ca glazura regală să se întărească prea tare pe prajiturile de casa, adăugați 1 linguriță de glicerină la 500 g (1 lb) de glazură după ce glazura formează vârfuri rigide.
– Când adăugați la prăjituri, utilizați 1 linguriță de glicerină la 100 g de făină.
Flaconul cu capac securizat conține 35 g (1 ¼ oz) de glicerină.
In industria alimentara E422 este folosit ca umectant, solvent, indulcitor, conservant si agent de ingrosare. Glicerina este folosita si in procesul de obtinere al mono si digliceridelor, acestea urmand a fi folosite ca emulsificatori. Glicerolul (E422) este folosit ca indulcitor in diferite produse, inclusiv in guma de mestecat fara zahar.
Glicerina se gaseste in alimente ca produse lactate, bauturi racoritoare si alcoolice, bomboane, jeleuri, mustar, guma de mestecat, paste fainoase, cereale, mezeluri, aluat, dulciuri bazate pe amidon si / sau grasimi, membrane comestibile, sosuri si produse dietetice.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.