Descriere
Piping Gel 325g, PME
Piping Gel este un gel decorativ transparent ce poate fi folosit la crearea unor efecte frumoase pe torturi si prajituri, de exemplu: picaturi de apa sau efecte de apa.
Ingrediente: Apă, sirop de glucoză, zahăr, agent de gelificare (caragenan E407), regulatori de aciditate (acid citric E330, acid lactic E270, lactat de sodiu E325), conservant: sorbat de potasiu E202
Pentru alergeni vezi ingredientele cu caractere aldine.
Conținut: 325 grame.
UTILIZĂRI PENTRU PIPPING GEL
Piping Gel are multe utilizări, iar brutarii profesioniști îl țin adesea la îndemână pentru decorarea torturilor. Este un ingredient versatil care are multe întrebuințări la decorarea unui tort.
SCRIS
Piping Gel este o opțiune excelentă pentru a scrie pe prăjituri, torturi. Textura lipicioasă nu se va usca și este consistența perfectă pentru a scrie litere și cifre. Îl puteți face în orice culoare și pentru cele mai bune rezultate, veți dori să utilizați un dui subțire, rotundă.
LIPICI
Piping Gel poate fi folosit ca formă de adeziv comestibil atunci când decorați produse de patiserie. Este grozav pentru lipirea obiectelor mici, cum ar fi hârtie de napolitană sau pastă de gumă pe fondant, biscuiti, cremă de unt, machete sau platforme.
EFECT LICHID
Piping Gel este o opțiune grozavă dacă încercați să creați un efect lichid pe torturi. Este excelent pentru a face piscine, lacuri, băuturi și multe altele.
VITRALIU
Puteți folosi mai multe culori de Piping Gel pentru a crea un efect de vitraliu pe decorațiunile dvs. Folosind un dui mic, puteți crea acest efect.
OFERIT CREMA DE UNT MAI MULTĂ ELASTICA
Gelul se poate adăuga la crema de unt pentru a-i oferi mai multă elasticitate. O jumătate de linguriță de Piping Gel pentru un pahar de cremă de unt (227g) poate ajuta la o întindere îmbunătățită a cremei de unt, ceea ce poate fi grozav pentru decorațiunile cu unt.
GLAZURARE FRUCTE
Folosind piping gel pe fructe, le puteți oferi o strălucire plăcută. Textura lucioasă și strălucitoare oferă fructelor o glazură frumoasă, păstrând în același timp prospețimea și prelungind durata de valabilitate a fructelor. Puteți folosi gel transparent sau puteți folosi gel colorat, cum ar fi roșu, dacă glazurați căpșuni.
FRISCA STABILIZATA
Frișca de casă este absolut delicioasă, cu toate acestea, adesea nu este atât de stabilă. Adăugând o cantitate mică de gel în frișcă, o puteți face mai stabilă și va rezista mai bine la temperatura camerei.
(https://cakedecorist.com/what-is-piping-gel/)
Recenzii
Nu există recenzii până acum.