Descriere
Ciocolata neagra Extra dark 70-30-38, 70.5% cacao, Callebaut
Callebaut Chocolate Callets – Extra Dark este o ciocolata neagra extra-amaruie, cu un plus mare de cacao prajita. Reteta cu nr. 70-30-38 este una dintre ciocolatele negre care este favorizata de multi bucatari si ciocolatieri din intreaga lume. Are un gust intens, dar foarte echilibrat de ciocolata. Este dominat de corpul sau solid de cacao amar prajita. Stropul potrivit de aciditate si dulceata creeaza echilibru si contrast.
Reteta 70-30-38 este perfecta pentru a spori aromele de ciocolata in creatiile tale. In acelasi timp, lasa mai mult spatiu pentru creativitate cu asocieri decat multe alte ciocolate cu o abundenta comparabila in cacao.
Cu fluiditatea sa standard, 70-30-38 garanteaza rezultate finale excelente intr-o mare varietate de aplicatii: modelarea si imbracarea produselor de cofetarie, aromatizarea ganaches-urilor, mousse-urilor, creme, cremeux, inghetata, sosuri.
Ingrediente: masa de cacao, pudra de cacao (72%), zahar (degresat), E322 (soia), aroma naturala de vanilie.
Alergenii sunt evidentiati cu caractere ingrosate.
Poate contine urme de: lapte.
Acest produs este: certificat Halal, fara nuci, fara gluten, potrivit pentru vegetarieni, potrivit pentru vegani.
Continut net: 400 g / 1 kg / 2.5 Kg / 10 Kg
Datorita temperaturilor diferite, apelurile se pot topi in timpul tranzitului. Inca pot fi folosite, dar este posibil sa nu ajunga in forma originala de napolitana. Urmati instructiunile obisnuite de pe pachet pentru a procesa apelurile.
Sursa boabelor de cacao: În principal boabe de cacao din Africa de Vest, în principal soiul Forastero.
A se depozita in loc curat, uscat- umiditatea relativa a aerului de max. 70% si temperaturiintre 12-20 °C
Recenzii
Nu există recenzii până acum.