Descriere
Ciocolata cu lapte 823, dropsuri 33.6% cacao, Callebaut
Reteta de ciocolata din lapte nr. 823 este ciocolata cu lapte iconica a lui Callebaut®. Se remarca prin culoarea sa profunda, calda, aromele proaspete de cacao prajita si notele de caramel seducatoare. Modelul 823 este apreciat pe scara larga datorita gustului sau generos si a reputatiei excelente in folosire. Poate fi asociata cu o gama larga de arome puternice de fructe, picante, lactate sau lichioruri. Miezul ciocolatei este semnatura amestecului de cacao Wieze: un amestec secret bine pastrat, alcatuit în special din boabele de cacao de cea mai buna calitate din Africa de Vest.
Modelul 823 are o fluiditate standard (3 picaturi), facand-o perfecta pentru turnare, aromatizare a mousse-urilor, ganachelor, cremelor, sosurilor etc.
Ingrediente: zahar, unt de cacao, Lapte praf integral, masa de cacao, emulsificatori: lecitina de Soia (E322), aroma naturala de vanilie. Substanta uscata de cacao 33,6 %.
Compozitie: zahar 42.0%; unt de cacao 24.0%; lapte praf integral 22.5%; masa de cacao 11.5%; emulsificator: lecitina de soia.
Valori nutritionale medii pe 100 g / produs: Energie 563 kcal/ 2357 kJ, Grasimi: 36,2 g (din care acizi grasi saturati: 21,8 g), Carbohidrati:50,9 g, (din care zaharuri: 49,9 g), Proteine: 7 g, Fibre: 2,0 g, Sare: 0,21 g.
Alergenii sunt evidentiati cu caractere ingrosate.
Poate contine urme de: lapte.
Acest produs este: certificat Halal, fara nuci, fara gluten, potrivit pentru vegetarieni, potrivit pentru vegani.
Continut net: 400 g / 1 kg / 2.5 kg / 10 kg
Datorita temperaturilor diferite, apelurile se pot topi in timpul tranzitului. Inca pot fi folosite, dar este posibil sa nu ajunga in forma originala de napolitana. Urmati instructiunile obisnuite de pe pachet pentru a procesa apelurile.
A se depozita in loc curat, uscat- umiditatea relativa a aerului de max. 70% si temperaturiintre 12-20 °C
Recenzii
Nu există recenzii până acum.