Suport tort Fill A Tier 1

Separator, support tort Fill-A-Tier 25.4 x 10 cm, transparent

299.99lei

Separator, support tort Fill-A-Tier 25.4 x 10 cm, transparent

299.99lei

Separator, support tort Fill-A-Tier poate fi umplut cu decorațiuni la alegere pentru a crea piesa centrală. Soluția perfectă de petrecere reutilizabilă pentru a se potrivi cu orice schemă de culori sau temă de petrecere. De la flori și baloane până la dulciuri și confetti, Fill-A-Tier este perfect pentru nunți, zile de naștere, sărbători de sezon și multe altele! Utilizați ca nivel superior, mijlociu sau inferior.

Descriere

Separator, support tort Fill-A-Tier 25.4 x 10 cm, transparent

Dimensiuni 25.4 x 10cm

Inaltimea 10 cm

Material: acrylice

Cake display Fill-A-Tier poate fi umplut cu decorațiuni la alegere pentru a crea piesa centrală. Soluția perfectă de petrecere reutilizabilă pentru a se potrivi cu orice schemă de culori sau temă de petrecere. De la flori și baloane până la dulciuri și confetti, Fill-A-Tier este perfect pentru nunți, zile de naștere, sărbători de sezon și multe altele! Utilizați ca nivel superior, mijlociu sau inferior.

Sigur pentru utilizare in industria alimentara. Aceste suporturi au fost testate pentru a susține până la 16 kg de greutate. Nu este potrivit pentru mașini de spălat vase, se spală manual cu o cârpă moale. Acrilul se va zgâria ușor, manevrați cu grijă.

 

Brand

CULPITT

culpitt CAT

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Separator, support tort Fill-A-Tier 25.4 x 10 cm, transparent”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *