Descriere
Decoratiuni crispearls de ciocolata alba Mona Lisa, 800 g, Callebaut
Decoratiuni crispearls de ciocolata alba Mona Lisa, 800 g, Callebaut au un continut de 84% ciocolata, minim 25.2% cacao si un diametru de 3-4 mm.
Perle medii stralucitoare din ciocolata alba, cu miez de biscuiti crocanti
Sunt minunate pentru gustari nu le puteti rezista – si pentru decorarea bauturilor, a deserturilor, prajiturilor si a produselor de patiserie, cofetarie si brutarie. Doar le presarati peste prajitura sau desertul preferat!
Amestecate in mousse, inghetata sau bavarois, aceste perle adauga o textura crocanta de ciocolata si raman delicios de crocante.
Ingrediente
ciocolata alba 84.0% (zahar 52.5%; unt de cacao 24.5%; lapte praf integral 15%; praf de zer din lapte 7%; emulsificator: lecitina de soia <1%; aroma naturala de vanilie <1% ) ; cereale crocante (faina de grau, zahar, faina de malt de grau, amidon de grau, agent de crestere E500ii, sare, unt de cacao, aroma naturala de vanilie) 15.0%; sirop de glucoza <1%; zahar <1%; agent de glazurare: E414 <1%; amidon modificatØ <1%; grasimi vegetale (cocos) <1%.
Mod de utilizare: Presarati-le pe bauturi si deserturi ca decoratiuni. Amestecati-le in mousse, inghetata etc. pentru texturarea acestora.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.