Descriere
Pectina din Fructe NH 0.5 kg, Sosa
Este un îngroșator și/sau gelifiant (în prezența calciului) special pentru glazuri care gelifică.
Se deosebește de pectina normală prin faptul că își păstrează proprietățile atunci cînd produsul care o conține este reîncălzit. Este ideală pentru glazura oglindă, tocmai datorită acestei proprietăți.
Proprietati: este un ingrosator si/sau gelifiant (in prezenta calciului) special pentru glazuri care gelifica. Cu pulpa de fructe, se foloseste o doza de 0,5 – 2% in fuctie de textura si formula dorite.
Mod de folosire: se amesteca cu zahar, se da in fiert si se adauga acidul.
Aplicatii: pH adecvat: 3,5 – 3,7. Minimum 40% zahar adaugat + acid.
Observatii: termoreversibila intre 40 si 60°C.
Dozare:
Glasaje sau geluri moi: 0,5 – 1%
Glasaje sau geluri rigide: 1,5 – 2%
Creme: 1,5 – 2%
Ingrediente: pectina amidata (E440ii), sare: difosfat disodic (E450i), dextroza, antioxidant: fosfat tricalcic (E341iii)
Alergeni: poate contine urme de lapte
Depozitare: A se pastra in loc uscat, racoros si lipsit de lumina.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.