Descriere
Baza desert profesionala Tiramisu cu Mascarpone 60% 1L, Elle & Vire
Mod de folsire
1. Amestecați produsul rece (5°C până la 10°C) la a
viteză mare într-un mixer pentru aproximativ 3 minute.
2. Asezati biscuitii cu buretele inmuiati in cafea
sau sirop de fructe într-un recipient și acoperiți cu a
strat de bază de desert.
3. Dați la frigider pentru cel puțin 3 ore (2 ore pentru verrine).
4. Decorați cu pudră de cacao sau fructe.
Ingrediente Preparat lichid sterilizat UHT pentru Tiramisu.
Mascarpone 60% (smântână din lapte de vacă, lapte praf degresat, acid lactic), lapte degresat, zahar, galbenus de ou, agent de ingrosare: E1422, gelatină, emulgator: E471 (vegetabil), aromă naturală de vanilie, culoare: beta caroten.
A se păstra de preferință la maximum: 8°C (46,4°F).
Odată deschisă această cutie trebuie păstrată în frigider și folosit în 48 de ore.
A NU SE CONGELA!
Recenzii
Nu există recenzii până acum.