Descriere
Stabilizator pentru mousse Sarmousse 2 kg, Saracino
Fixator pentru smantana proaspata: 70g pe litru de smantana este suficient!
Sarmousse-ul trebuie adaugat in frisca in timp ce se bate, pentru a-i stabiliza structura si a mentine decorurile moi si umflate, de parca ar fi proaspat facute.
Apoi combinati pasta aromatizanta cu aroma dorita de smantana sau de fructe
Fara gluten si produs in Italia
SARMOUSSE – Semifabricat pudra cu gelatina, emulgator si stabilizatori
Utilizati pentru mousse – 1000 de grame de smantana, 100 de grame de Sarmousse. Puneti in bolul cu Sarmousse planetar si smantana. Se amesteca incet timp de un minut si se bate pana cand amestecul este moale si cremos. Se sugereaza sa frisca complet pentru a facilita incorporarea pastei aromatizante. Se adauga apoi pastele aromatizante cu aroma de crema sau fructele dorite in functie de greutatea indicata pe ambalaj.
Utilizare pentru stops crema – 1000 de grame de crema, 60/80 de grame de Sarmousse. Sarmousse-ul poate fi folosit si ca crema stop. Se va bate complet smantana dupa ce se amesteca incet timp de un minut cu Sarmousse-ul.
Ingrediente: zahar, maltodextrine, proteine din LAPTE si LACTOZA, gelatina comestibila, amidon modificat (E1422), emulgatori: esteri lactici ai mono- si digliceridelor acizilor grasi (E472b), esteri ai 1-2 propandiol ai acizilor grasi (E477); stabilizatori: caragenan (E407), guma xantan (E415), alginat de sodiu (E401); faina de soia.
Alergeni: Poate contine OUA, ARAHIDI, NUCI (MIGDALE, ALUNE, FISTIC). Contine LAPTE, SOIA.
Mod de pastrare: produsul trebuie depozitat intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina directa.
Doze de utilizare:
1000 de grame de smantana, 100 de grame de Sarmousse, pasta aromatizanta dupa doze
Valori nutritionale la 100 de grame de produs
Energie 394 Kcal
Energie 1675 Kj
Grasime 0,6 grame
din care acizi grasi saturati 0 grame
Carbohidrati 88 de grame
din care zaharuri 8,7 grame
Proteine 9,3 grame
Sare 0 grame
Recenzii
Nu există recenzii până acum.