Descriere
Pasta concentrata aromatizanta Supreme Caramel 1 Kg, Saracino
Pasta concentrata aromatizanta este perfecta pentru prajituri, ganache, macarons, cupcakes, bureti, inghetata, iaurt.
Ingrediente: Sirop de glucoza, zahar, apa, lapte condensat indulcit, zahar lactoza, caramel (7%), acidifiant: E330, agenti de ingrosare: E440, E406, aroma, colorant: E100
Alergeni: Poate contine urme de oua, boabe de soia, lapte si nuci (fistic si alune).
Depozitare: Produsul trebuie depozitat intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa
Descriere: Pasta concentrata pentru aromatizarea inghetatei, mousse-ului, cremelor si aluaturilor
Dozare: 100/120 de grame de pasta aromatizanta pentru 1 litru de amestec de baza.
Cum se utilizeaza: Pentru inghetata, parfait, mousse si crema bavariana se amesteca 100 g de pasta in 1 litru de smantana sau lapte. Pentru prajituri se amesteca 100/120 g pasta de caramel
in 1 kg de aluat.
Atentionari: Separarea este un indiciu al autenticitatii produsului. Se amesteca inainte de utilizare.
DECLARATIE DE NUTRITIE (valori tipice la 100 de grame)
Energie 1169 kJ 275 kcal
Grasimi 0.7 de grame din care saturate 0 grame
Gucide 66 grame din care zaharuri 66 grame
Proteine 0.7 grame
Sare 0.02 grame
Se amesteca inainte de utilizare.
Pentru inghetata, iaurt inghetat, mousse, panna cotta: amestecati 100 de grame de pasta in 1 litru de smantana sau lapte.
Pentru prajituri amestecati 120 de grame de pasta in 1 kg de amestec.
Blat – amestecati in aluat pentru a va aroma blatul
Creme, glazura si ciocolata – amestecati bine pentru a aroma
Inghetata, iaurt, gateaux si jeleuri – Se amesteca sau se toarna peste
Poate fi savurat turnat peste sau amestecat in orice delicii dulci
Utilizati ca dulceata, precum si ca aroma pentru prajituri cu gust uimitor
Recenzii
Nu există recenzii până acum.