Descriere
Covoras din silicon pentru aluat mare, 61×91 cm, THE SUGAR PASTE™
Modelează și rulează la perfecțiune cu noul covoras THE SUGAR PASTE ™!
Cu acest covor, puteți să frământați și să vă rulați pasta de zahăr fără efort pe suprafața de silicon alimentară, fără teama de a lipi și rupe. Acest lucru face ca acoperirea torturilor să fie mai rapidă și mai ușoară sau oferă o suprafață confortabilă pentru toppinguri și decorațiuni perfecte.
Nu numai asta, covorașul include ghiduri și măsurători exacte utile pe care vă puteți baza pentru toate proiectele, oferindu-vă precizia de care aveți nevoie pentru a acoperi perfect torturile – cu măsurători de la 6″ (15 cm) la 22″ (60 cm). De exemplu, pentru un tort rotund de 8″ (20 cm), înălțime de 3″ (15 cm), ar trebui să vă rulați pasta de zahăr la un diametru de aproximativ 14″ (35 cm). Covoras face mai ușor ca niciodată obținerea dimensiunilor perfecte.
De asemenea, este inclus un ghid la care puteți consulta cu ușurință, care vă sfătuiește cu privire la cantitatea de pastă de zahăr necesară pentru fiecare nivel de tort de dimensiuni. Vă rugăm să rețineți, acest lucru se bazează pe utilizarea pastei de zahăr marca SUGAR PASTE ™ și poate diferi ușor
Covorul este foarte versatil și poate fi folosit și pentru izomalt, ca un covor de copt pentru fursecuri, macarons și multe altele.
Cantitatea THE SUGAR PASTE™ necesară pentru a acoperi:
6 inch (15 cm) – rotund 400g / pătrat 650g
8 inch (20 cm) – rotund 620g / pătrat 1kg
10 inch (25 cm) – rotund 875g / pătrat 1,3kg
12 inch (30 cm) – rotund 1,2 kg / pătrat 2 kg
14 inch (35 cm) – Rotund 1,85 kg / pătrat 2,7 kg
✔ Antiarderent
✔ Flexibil
✔ Alimentare sigură
✔ Cuptor sigur
✔ În condiții de siguranță în mașina de spălat vase
Dimensiuni: 60.96 x 91.44 cm (36 x 24 inch) , oferindu-vă mult spațiu pentru a lucra.
Instrucțiuni:
1. Spălați covorașul cu apă caldă și săpun înainte de utilizare și lăsați să se usuce bine.
2. Așezați covorașul pe o suprafață mare cu mult spațiu pentru a lucra la proiectul dvs.
3. Frământați pasta de zahăr până se înmoaie așa cum ați face în mod normal și adăugați coloranți (dacă nevoie).
4. Rulați pasta de zahăr pe covor, folosind măsurătorile ca ghid. Pentru un tort rotund de 15 cm (8 “), înălțime de 15 cm (3”), ar trebui să vă rulați pastă de zahăr la un diametru de aproximativ 35 cm (14”).
5. Îndepărtați cu grijă pasta de zahăr de pe covor și acoperiți-o peste tort pentru a acoperi.
Covorul poate rezista la temperaturi de până la 240 ° c.
Depozitare:
După utilizare, spălați și uscați bine înainte de a fi păstrat în ambalajul original. Fiind moale și flexibil, poate fi, de asemenea, rulat și pliat pentru a economisi spațiu de stocare.
NU folosiți un cuțit sau alte obiecte abrazive pe acest covor. Vă recomandăm să folosiți ustensile pentru scule din lemn sau plastic pentru rulare și modelare.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.