Gelcrem la rece, agent de ingrosare 500g, Sosa

Gelcrem la rece, agent de ingrosare 500g, Sosa

53.36lei

Gelcrem la rece, agent de ingrosare 500g, Sosa

53.36lei

Acest produs inlocuieste amidonul de porumb folosit in prepararea budincilor sau a cremelor. Spre deosebire de amidonul de porumb, este stabil la congelare!

SKU: RI8000571 Categorii: , , ,

Descriere

Gelcrem la rece, agent de ingrosare 500g, Sosa

Acest produs inlocuieste amidonul de porumb folosit in prepararea budincilor sau a cremelor. Spre deosebire de amidonul de porumb, este stabil la congelare!
Agent de ingrosare pentru utilizare la rece. Ingrediente: amidon de cartofi modificat: fosfat de diamidon acetilat E1414. Aplicabil la rece sau la cald. Dozare: 40-80g/kg A se pastra intr-un loc rece (+15°C – +25°C), uscat si ferit de lumina.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1580kJ / 370kcal

Grasimi: 0.05 g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 93 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 0.05 g

Sare: 0.11 g

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care scrii o recenzie pentru „Gelcrem la rece, agent de ingrosare 500g, Sosa”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *