Descriere
Inulina la cald 600g, Sosa
Inulina este utilizată în industria alimentară datorită proprietăților sale asemănătoare amidonului. Ea poate înlocui făina fără a afecta aroma, oferind o textură și un gust apropiat de cel al grăsimilor. Este ideală pentru diverse aplicații, în special în produsele lactate și înghețată, unde este frecvent utilizată ca înlocuitor al grăsimilor. Se foloseste din ce în ce mai mult în alimentatie, datorită caracteristicilor sale nutriționale și funcționale deosebite. Poate fi utilizata ca indulcitor ce inlocuieste zaharul, in preparatele grase și fainoase. Are un impact minim asupra glicemiei, putand fi consumata și de diabetici și suferinzii de alte boli cu probleme în ceea ce privește nivelul zaharului din sange.
Ingrediente: inulina. radacina de ciocoare
Fibra alimentara cu activitate prebiotica derivata din fructoza extrasa din radacini si tuberculi.
Proprietati: Are proprietatea de a forma geluri care contin multa apa.
Mod de utilizare: Se dizolva intr-un lichid la 70 ° C pentru dizolvarea totala.
Aplicare: Orice elaborare cu continut apos sau gras
Observatii: Odată integrat in lichid, coaceti amestecul la 5 ° C timp de 2 ore pentru a actiona corect, apoi poate fi congelat, termoreversibil intre 35 si 40 ° C.
Elaborari: inlocuitor de grasimi din mousse, inghetata si creme. Agent de incarcare.
Valoare energetica [kJ/kcal/100g] | 779/195 |
Grasimi [g/100g] | 0 |
din care acizi grasi saturati [g/100g] | 0 |
Glucide [g/100g] | 0.3 |
din care zaharuri [g/100g] | 0.3 |
Proteine [g/100g] | 0 |
Sare [g/100g] | 0.1 |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.