Descriere
Sirop de glucoza 325g, PME
Un ingredient esential pentru pasta de flori inpreuna cu CMC sau Gumtex. Siropul de glucoza are tendinta de a pastra consitenta moale si umeda a produselor de patiserie. Din acest motiv se foloseste la icing / glazură regală pentru a preveni intarirea si uscarea excesiva/rapida.
Glucoza lichidă (sau sirop de glucoză) este un sirop gros, limpede, utilizat într-o varietate de rețete dulci, inclusiv deserturi, prăjituri, glazură, cofetărie și gem.
Siropul de glucoza (glucoza lichida) este un substitut al zaharului utilizat in cofetarie-patiserie. In industria alimentara siropul de glucoza are rolul de a preveni cristalizarea zaharului in dulciuri (jeleuri, gemuri) sau ca indulcitor. Controlează formarea cristalelor de zahăr, ceea ce este deosebit de important atunci când faceți deserturi congelate și produse de cofetărie.
Obtinut din porumb, se foloseste ca inlocuitor al siropului de porumb (corn syrup).
Ingrediente Sirop (de grâu), apă, zahăr, agent de gelifiere (E407), regulatori de aciditate (E330, E270, E325), conservant (E202)
Potrivit pentru vegetarieni.
Baloane folie Happy Birthday 02, Smile
Covor silicon dantela benzi 3D vintage Cake Lace
Covoras imprimare model Cărămidă PME
Tava rotunda - fund detasabil PME Ø10 inch Ø25.4x7.5cm
Broșă inimă cu cristale / Broșă pentru buchetul miresei









Recenzii
Nu există recenzii până acum.